Manchester United-kamper blir enda mer spennende hvis du tipper.
"Old Trafford" (CC BY 2.0) by edwin.11

Slik spiller du på oddsen
Hvis du er en smule sportsinteressert har du kanskje lyst til å få mer ut av hobbyen din? Da kan oddstipping være noe for deg.

Fotballtipping er noe mange tror man må være ekspert for å drive på med, men i denne artikkelen skal vi avlive noen myter og gjøre tipping til en normal aktivitet du kan krydre hverdagen din med.

Det finnes nemlig en rekke utenlandske nettsider som gjerne vil ha deg som kunde, og det store utvalget gjør at du som spiller kan velge og vrake blant fristende tilbud.

Det de fleste sliter med er å komme i gang, men dette er lett gjort via et par tastetrykk.

Opprett en profil
Den eneste måten å oppdage at en utenlandsk nettside er en harmløs aktivitet på er å opprette en profil å sette i gang med spillingen, og i disse dager flommer nettet nesten over av sider med odds tips og tilbud til å tippe på kjente fotballklubber som Chelsea og Manchester United. 

Det virker som suverene Manchester City allerede har avgjort gullkampen i Premier League, men bak de lyseblå har tittelforsvarer Chelsea for alvor fått opp dampen i kampen om sølvet mot lag som Manchester United, Liverpool, Tottenham og Arsenal.

Det blir derfor spennende å se hvem som følger City inn i neste års Mesterliga, men hvilken strategi bør du velge for å få best mulig odds og avkastning?

Velg en strategi
Ved tipping på fotball og andre lagidretter er det mange forskjellige strategier å velge mellom. Det første du må gjøre er å lage et budsjett og bestemme deg for hvor mye du ønsker å satse. En spilleuke kan vanligvis deles i to, noe som betyr at du har ca. 8 spilleomganger i måneden.

Et nyttig tips er således å plukke ut tre kamper, hvor du halvgarderer én av dem, noe som gjør at du kan spille to dobler og øke vinnermulighetene dine betraktelig. Bakdelen ved denne taktikken er at du bare kan vinne på én av kupongene og at utbetalingen kan bli beskjeden hvis innsatsen er lav.

Du kan derfor utvide til å satse på tripler og firlinger, men dette fører selvsagt til en reduksjon av vinnermulighetene. Du kan også lage din egen tippekupong med ca. 12 kamper, noe en heldig tipper hadde suksess med for et par år siden.

Tipping er mer enn lagidrett?
Du kan selvfølgelig også spille på populære individuelle idretter som formel 1, tennis og skisport. Særlig sistnevnte kommer til å være i vinden denne vinteren, siden Vinter-OL står for døren i Sør-Korea.

Tipping på individuelle idretter har den fordelen at det er langt færre aktører å ta hensyn til, men du må allikevel holde deg oppdatert om de siste vær- og føreforholdene.

Dette er særlig viktig i idretter som langrenn og skiskyting hvor en endring i føreforholdene ofte har ført til at en outsider har gått helt til topps i OL og VM. OL-opplevelsen kan også krydres med såkalt live-betting, hvor du hele tiden kan endre tipsene dine etter hvem som ligger best an i konkurransen.
Artikkel
Copyright © 2013 - 2023 Konkurranseportalen.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseportalen
Konkurranseportalen
Manchester United