Du trenger en god maskin for å strømme arrangementer som US Open framover.
"US Open" (CC BY 2.0) by mcclave

Beste PC for gambling
PC-markedet er i en rivende utvikling, og vi skal ikke mer enn 15 år tilbake i tid når en vanlig laptop inneholdt et minne på 256 MB og trådløse nettverk og smarttelefoner var ukjent for folk flest.

I dag kommer du ikke særlig langt uten et minne på 4 GB hvis du ønsker at PC-en din skal lese avanserte sider med mange videoer og grafikker, og om 10 år er vi ganske sikre på at de fleste av oss bruker små bærbare PC-er med minst 16 GB minne.

Trenger jeg en avansert PC for gambling og annen nettsurfing?
De fleste gamblingsider i dag inneholder avanserte grafikker og muligheten til å strømme dine odds tips direkte.

Tennis er for eksempel en sport som strømmes direkte av de fleste bookmakere, og for å oppleve stjerner som Karolina Pliskova i store turneringer som US Open trenger du en maskin med tilstrekkelig minne.

Å tippe på odds er nemlig langt mer spennende når du kan følge kampen direkte, og da anbefaler vi at du investerer noen tusenlapper ekstra i en PC som har minst 8 GB minne.

Dette gjelder også øvrige nyhetssider, hvor du sikkert har sett at det legges ut stadig flere videoer og avanserte grafikker.

Hvorfor velge 8GB?
Du har sikkert lagt merke til at mange av de store elektrokjedene selger PC-er med 4GB minne rimelig i disse dager. Grunnen til dette er at disse modellene er i ferd med å fases ut, siden de fleste nettsider og programmer kommer til å kreve langt mer minne i framtiden.

Ved å investere litt ekstra i en laptop på 8GB har du en enhet som kan vare de neste fem årene, uten at du slipper å bruke penger på oppgraderinger. Spillselskapene ligger f.eks. hele tiden i forkant av utviklingen, og vi kommer derfor til å se stadig mer avanserte gamblingnettsider framover.

Bør jeg skrote den gamle PC-en?
Hvis du nylig har investert i en PC med 4 GB minne bør du ikke fortvile for mye. Den kan selvfølgelig kjøre helt fint i et par år til, hvor enda bedre modeller har kommet på markedet.

Det er først nylig vi har sett fornuftige priser på laptoper med 8 GB minne, og vi antar derfor at det blir et stort prisfall på disse PC-ene i årene som kommer. På nettet finner du alltid en rekke tips om hvilken PC du bør velge som passer deg og behovene dine.

Laster du mye ned?
Hvis du er en person som driver mye med fotografering og film, bør du passe nøye på og se om maskinen har en stor harddisk.

Trenden i disse dager er at stadig flere produsenter bytter ut den tradisjonelle harddisken med en såkalt SSD-disk. Sistnevnte har langt mindre lagringskapasitet, og du kan således ikke laste ned og opp uendelige datamengder.

Oppstarten og bruken er derimot langt raskere, og et godt tips er å bruke en laptop med SSD-disk til reiser mens du har en stasjonær PC med en større harddisk stående hjemme.

Dette fører til at du enkelt kan laste opp bildene fra ferieturen til en enhet med større kapasitet når du kommer hjem, samtidig som du har en mer praktisk maskin med deg på reise.
Artikkel
Copyright © 2013 - 2023 Konkurranseportalen.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseportalen
Konkurranseportalen
US Open